Сендвич кладионица

сендвич за ручак сир

Кладионице Сендвич

0 16 8

Једноставно • 20 мин мин
Ово је прави луксузни сендвич! Кладионица је та која прихвата опкладе на коњској стази. Обично је направљен од крупица и врло лепо одевен, често у шеширу од конца. Али он има проблем: чак и са толико новца, и даље мора да остане на свом месту да прихвати опкладе, а шта да ради када штрајкује глад? Да, тада наручује сендвич са најбољим састојцима, који једном руком може да једе, док другом прима новац.

Ево како се то ради

 1. 1

  Подесите рерну на 200 ° Ц и укључите елемент роштиља.

 2. 2

  Почињете куцањем окретног котача. Лагано тапкајте, не желите да разбијете одрезак, само га учините већим и равнијим. (приближно 8 мм дебљине). Носите добро са грубом сољу и свеже млевеним црним бибером са обе стране.

 3. 3

  Брзо пржите ентрецоте на маслиновом уљу у врелој гвозденој посуди (око 90 секунди са сваке стране, шницла би по могућности требала бити мало црвена изнутра). Извадите шницлу из шерпе и одложите је да се одмори. Ставите кришке добро ускладиштене Норвегије® на врх да се истопе преко меса.

 4. 4

  Исеците два комада доброг сеоског хлеба, најбоље под углом, тако да буду добри и дуги. Премажите их маслиновим уљем и нарибајте их са обе стране испод роштиља.

 5. 5

  Када је хлеб спреман за тост, премажите маслацем пуно млечног маслаца (аиоли или мајонез су такође одлични). Додајте неколико листова свеже опране зелене салате и три дебеле кришке говеђег парадајза. Додајте крупну со и свеже млевени црни бибер на кришке парадајза пре него што на то ставите готови одресци са растопљеним сиром. Завршите све са последњом кришком тоста. Поделите га на пола ако постане превише незграпно или једите ножем и виљушком ако желите да будете мало фини у томе. Прави мушки оброк!

Савети

Да бисте у кухињи направили одрезак танак попут листа који се не сломи или свиња, покријте комад меса пластичном фолијом са обе стране и лагано га тапкајте оклагијом или пуном боцом вина. Одрезак се савршено шири и постаје изузетно танак. Само запамтите да баците пластику пре него што је пржите.

Оставите Коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here