Дужина јабуке и цимета

јесен печена слатко печена

Дужина јабуке и цимета

0 20 26

Средње • 120 мин мин
Јабуке и цимет иду руку под руку. И ова мешавина на постељи од слатког хлеба са квасцем, да, мало је оних који могу да одоле. А ако сте први у кухињи, добра је идеја направити двоструку порцију да вам нешто „вреба“ у замрзивачу..

Ево како се то ради

 1. 1

  За овај рецепт са штапићем од јабука започните загревањем млека на температуру прста (37 ° Ц). Затим измрвите квасац у посуди за печење и додајте мало млека. Мешајте док се квасац не раствори. Сипајте остатак млека.

 2. 2

  Додајте сол, шећер и кардамом и јаја. Додајте путер у мрљицама. Сипајте већину брашна, али сакријте мало за печење. Обрадите глатко и благо растресито тесто. Подесите тесто да нарасте покривено пластиком приближно. 30-40 минута.

 3. 3

  Поделите тесто на пола и свако разваљајте у правоугаоник, приближно 18к45 цм. Помешајте путер, цимет, шећер и ванилин шећер.Наспите цимет путер по тесту. Преклопите дугачке странице према средини, али оставите приближно Сталак од 3 цм отворен у средини. Пустите да се дужине повећавају испод пластике око 40 минута

 4. 4

  Подесите рерну на 200 ° Ц и пронађите плех са папиром за печење.

 5. 5

  Уклоните језгро са јабука и исеците га на кришке, које су постављене на средину дужина. Ивице премажите размућеним јајетом.

 6. 6

  Пеците дужине јабука и цимета у средини рерне око 15-20 минута.

 7. 7

  Извадите пећнице дужином наранџасте мармеладе. цоол на носачу.

Савети

Уместо кришки јабуке можете користити крушке или шљиве. Послужено лагано загрејано, ово пециво има добар укус уз шлаг поред ваниле.

Оставите Коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here