Фонд-фест

Фонду забава

0 Обришите прашину са лонца за фондуе и позовите на забаву! Нема више друштвеног начина за поделу оброка.

Било да се ради о удобности у кабини након дугог планинарења или урбаног окупљања са старим пријатељима, има нешто екстра пријатно и пријатно у окупљању око лонца за фондуе да бисте заједно уживали. Овде постоји понешто за свакога, а има места и за добре разговоре и смешне приче док умачете и једете мало једни о другима.

Укусни, љути сос од сира надопуњује се са свежим поврћем, сланим сухим месом и слатким воћем.

Који прибор ми треба за Фондуе?

Комади хлеба, по могућности векна или добар сеоски хлеб, заиста су све што вам треба. Да би хлеб био још укуснији, можете га промућкати или пећи на роштиљу са мало уља или путера и зачинског биља, белог лука, соли и бибера. Поделите на комаде и ставите у посуду тако да је свако може сам умочити у укусни фондуе од сира.

Прави се свежа салата, а поред тога можете да ставите мале посуде са другим стварима које можете умочити у сос од сира. Класичне ствари које ћете утопити у укусном фонду од сира су парадајз чери, броколи, карфиол, кромпир, печурке и грожђе, али у теорији можете узбудити много тога. Хрскава сланина, листови зелене салате из горких салата као што су ендивија и радич, роткве, кобасице и шунке од сланине, помфрит или нацхо чипс. Завршите умакањем комада јабука и крушака, смокава или сувог воћа.

Оставите Коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here