Пржени сир од среће

Пржени сир срећа

0 Да ли сте знали да растопљени и пржени сир чини да центар за радост у мозгу засветли? Тада нас ове пржене мац 'н ' куглице сира морају јако, јако обрадовати.

Топљени сир је тренутно јасан гастрономски тренд, а бомбардирају нас сендвичи са грилованим сиром, бомбе са врућим сиром, хлеб са сиром, умаци од сира и умаци од сира. А ово онда, мац 'н ' куглице од сира, или пржене куглице са макаронима са сосом од сира.

Тренд топљеног сира очигледно говори о томе да је добар. Студије на Јејлу показују да је искуство топљеног сира повезано са масном храном, а масна храна чини да се центри радости у мозгу освјетљавају попут јелке. Стога; топљени сир = чиста срећа.

Ове куглице сира савршене су као међуоброк уз пиво или једноставну храну уз прст и одличан начин да се искористе остаци јучерашње мац 'н ' вечере са сиром. Олакшајте то или додајте зачине или друге узбудљиве укусе.

Предлози за варијације укуса:

У макароне можете претворити различите састојке пре него што их ставите у фрижидер. Ако желите да направите изненађење са сиром, можете да гурнете комад целог сира у средину посуде пре него што га поховате. Не постоје правила, користите оно што имате или волите, али вреди испробати неке класике:

  • Остаци умакнутог свињског или месног соса окренути су наопако
  • Јалапено попперс - исечен или грубо исецкан јалапено окренут наопако
  • Хрскава сланина у комадима окренута унутра
  • Млевена шунка или сланина окренута ка унутра
  • Комади плавог сира и сецкани ораси окренути су наопако

Оставите Коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here