Бела пица на жару

хелгекос роштиљ пица вегетаријанска вечера

Бела пица на жару

0 12 79

Једноставно • 90 мин мин
Пица са цреме фраицхе-ом, а не сосом од парадајза, преливена укусним поврћем је освежавајућа и добра.

Ево како се то ради

 1. 1

  Загрејте воду на 37 ° Ц и умешајте квасац и шећер у воду. Додајте уље и оставите 5 минута. Умесити брашно и сол и оставити да нарасте испод пластике 1 сат.

 2. 2

  Ставите тесто на побрашњени сто и добро месите. Поделите тесто на пола, обликујте куглице и оставите да се диже 20 минута. Разваљајте до база за пицу.

 3. 3

  Ставите камен за пицу на роштиљ и загрејте 10 минута. Премажите крем крем преко базена за пицу. На врх ставите ситно исецкан црвени лук, врхове шпарога подељене по дужини, преполовљене чери парадајз и сир.

  Савети

  Наравно, можете се разликовати од соса од парадајза и другог прелива. Ова дна ионако раде. Бела пица је добра и са свежим преливом, тако да дно можете да попржите са крем кремом и нарибаним сиром, а одозго са свежим парадајзом и на пример шунком..

 4. 4

  Ставите пицу на камен за пицу и пеците сваку пицу посебно испод поклопца 5 минута, или док дно не ослободи камен.

Савети

Роштиљ пицу на камену за пицу на високој, директној врућини. То значи да у целу базу грила стављате угљен тако да је камен за пицу добар и врућ. Ако немате камена за пицу, можете користити фолију или папир за печење, али затим на индиректној врућини и испод поклопца 12 минута..

Оставите Коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here