Вештичје пиће са поморанџом и шаргарепом

Халловеен хладно пиће пиће

Вештичје пиће са поморанџом и шаргарепом

0 6 20

Једноставно • 20 мин мин
Освежавајући ударац за Ноћ вештица. Гадне очи су једноставно укусно личи воће са зеницама боровнице! Имајте на уму да очи од личија морају бити остављене у замрзивачу најмање 1 сат.

Ево како се то ради

 1. 1

  Сипајте чаршаф на воће од личија и оставите са стране. Забодите боровницу у рупу на сваком личију да изгледају попут очију. Ставите у замрзивач да седе најмање 1 сат.

 2. 2

  Исеците врх бундеве и издубите кашиком. Нека зидови буду цца. Дебљине 3 цм.

  Савети

  Користите унутрашњост бундеве! Осушите зрна на тихој ватри у рерни и користите их као прелив на мусли или јогурт. Месо бундеве можете да кувате у мало воде док не омекша и постане пире, пожељно са мало маслаца, и користите као средство за згушњавање у супама или за сабласне америчке палачинке, вафле од бундеве или шејкове млечне буче. Овде погледајте рецепт за дигг супу од бундеве.

 3. 3

  Помијешајте сок, бучни, мед и чаршаве од личија у посуди. Мешајте док се мед не раствори. Улијте ударац у издубљену бундеву и забодите очи, заједно са коцкицама леда.

Савети

Да би вам очи правилно плутале у ударцу, добро је да неке од њих спојите чачкалицама, као што су мале групе, пре него што их замрзнете. Ако не пронађете личи у конзерви, можете да користите пластичне очи које можете купити у продавницама играчака или у другима који продају декорације за Ноћ вештица..

Оставите Коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here