Лепа искушења са сиром

Дивна искушења са сиром

2 Нису сви свесни да је скута немасни свежи сир, који се може користити у бесконачно више од салата. Када правите данашњи десерт, скута је савршено за чување у фрижидеру. Овде ћете пронаћи много узбудљивих посластица које вероватно раније нисте пробали.

Свакодневна посластица са сиром и гранолом

Гранола је савршена за употребу у здравом и добром свакодневном десерту. Ако сте први пут направили гранолу, ви и породица лако можете уживати у скути са домаћом гранолом. Ако желите да олакшате десерт, у продавници можете да купите готову гранолу или мусли, тако да не морате сами да правите.

Направите торту од основе за пицу!

Да, заправо је невероватно добро направити торту од бобица са готовом базом за пицу. Направите пуњење од свјежег сира, свежих бобица, босиљка и беле чоколаде. Овде ћете добити рецепт за фантастичну десертну пицу Прима бобица пица са белом чоколадом.

Идите банане са десертом!

Деца такође воле чипс од банане, па зашто онда не бисте у потпуности прихватили банане уз десерт? Заправо је могуће направити банану од целог сира као свакодневног десерта. Ако додате пуно ужитака, попут Кесам® ванилије, јагода, лешника и меда, онда ово мора бити велики успех!

Оставите Коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here