Срчане куглице

Калупом за медењаке можете излепити срца из теста од лепиње и излепити мања срца у марципану који се ставља на врх. Слатка варијанта лепиње за некога кога волите.

Погледајте више узбудљивих рецепата са лепињама овде.

преко 60 мин средње Пуни заслон Састојци Поступак Затворите цео екран

Приступ

  1. Растопите путер у шерпи, склоните са рингле и додајте млеко. Мешајте и проверите да ли је температура млака.
  2. Ставите у посуду за печење. Измрвите у квасцу и додајте јаја, шећер, сол и кардамом.
  3. Додајте брашно мало по мало док месите у тесто. Подесите количину тако да тесто има добар отпор. Покријте једном крпом и подигните на дуплу величину, за приближно 40 минута.
  4. Разваљајте га лаганим крововима на кутлачу дебљине 1 цм, директно на подмазан плех. Лепите срца помоћу калупа за медењаке средње величине, водећи рачуна да направите места за срце. Уклоните остатке теста између срца.
  5. Точак је изгледао попут правог марципана са шећером у праху као брашно за печење, дебљине 1-2 мм. Истичите се мањим срчаним обликом.
  6. Срца марципана премажите беланцима тако да се лепе за тесто. Обуците их и ставите посуде да се дижу отприлике. 30 минута. Срце пеците на 225 ° Ц на средњој решетки 10-15 минута. Савети 3 дана

    Здравствене власти препоручују 3 порције млечних производа са малим уделом масти, а овде можете прочитати зашто. Попијте чашу обраног млека са чинијама и добићете 1 у 3 дневно. 

Погледајте више узбудљивих рецепата са лепињама овде.

Оставите Коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here