Хјертепавлова

каке кремкаке павлова

Хјертепавлова

0 11 18

Средње • 90 мин60 мин
Покажите своју љубав павловом у облику срца! Ово је испуњено кремом од киселих малина, свежим малинама, слатким макаронима и грешном чоколадом.

Ево како се то ради

 1. 1

  Подесите рерну на 90 ° Ц. Плех за печење обложите папиром за печење. Слободно нацртајте велико срце оловком, приближно. Висине 25 цм, коју можете користити као шаблон.

 2. 2

  Беланца умутите електричном метлицом у мекану пену. Уверите се да је опрема потпуно чиста, јер се у супротном бјелањак неће укочити. Додајте сирће током мућења.

 3. 3

  Помешајте шећер, кукурузни и ванилин шећер и додајте га постепено док тече пенасто. Умутите до сјајне, глатке и чврсте масе.

 4. 4

  Ставите тесто на папир за печење и обликујте срце. На средини направите рупу тако да добијете мало више ивице дуж спољне стране како би се срце могло испунити кремом.

  Савети

  Важно је не преоптеретити безе, зато радите брзо и прецизно. Такође није важно да ли облик постаје помало апстрактан јер ионако има једнако добар укус.

 5. 5

  Пећи у рерни отприлике 1 сат. Охладите на решетки и пажљиво уклоните папир за печење и ставите на пладањ за сервирање.

 6. 6

  Намочите желатин у хладној води, приближно 5 минута. Загрејати половину креме на тачно испод тачке кључања. Исцедите воду из желатина и умешајте у врућу крему.

 7. 7

  Смрзнуте малине ставите у посуду, прелијте остатком креме и додајте шећер у праху. Покрените мутилицу и разблажите врућом мешавином желатине док мутилица ради. Умутити до тврде креме. Крему хладите најмање 30 минута док се моуссе не стегне.

 8. 8

  Крему распоредите по срцу павлова, украсите свежим малинама и макаронима и поспите ренданом чоколадом. Послужите одмах.

Савети

Имајте на уму да сва опрема мора бити потпуно чиста приликом бичевања круте безе. Такође помаже и то што су беланци на собној температури.

Оставите Коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here