Ледени лизалице са Биолом®, чоколадом и кокосом

доручак воћна и јагодичаста ледена чоколада

Ледене лизалице са Биолом®, чоколадом и кокосом

0 8 40

Једноставно • 10 мин мин
Укусан сладолед са кокосом, воћем и тамном чоколадом. Запамтите да сладолед морате оставити у замрзивачу док не постане чврст, по могућности преко ноћи.

Ево како се то ради

 1. 1

  Огулите тиквицу, нарендајте је и исеците на ситне комаде. Поделите комаде кивија, банане и ананаса у облике ледене лизалице и допуните Биолом. Помоћу штапа мало притисните бобице и учините да се Биола прошири све до дна. Важно је да се лед држи заједно.

  Савети

  Не морате куповати облике ледених лизалица. Слободно користите пластичне чаше, мале пластичне кутије или друге погодне ствари. Стакло и порцелан нису погодни јер често имају превише дебеле ивице и може бити тешко олабавити лед.

 2. 2

  Ставите одговарајући поклопац штапом или добро забодите дрвени штап у лед и калупе ставите у замрзивач док се не стврдну, најбоље преко ноћи..

 3. 3

  Уситните чоколаду и отопите је у воденом купатилу или микроталасној пећници. Потопите сладолед у растопљену чоколаду, а затим у кокосову масу. Такође можете да користите кашику и носите чоколаду где желите.

Савети

Ферментисано обрано млеко Натурал можете заменити својим омиљеним Биолом®. Изаберите комаде свог омиљеног воћа и воиле, тада имате своју омиљену комбинацију.

Оставите Коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here