Италијански кувар

сендвич за ручак сир

Италијански кувар

0 0 4

Једноставно • 15 мин мин
Сендвич са сиром са укусом Медитерана. Уз зачињену цхоризо кобасицу, гриловану паприку, колутиће лука и богати сир, ово је сендвич са сиром који је савршен за вас жељне летњих одмора. Рецепт послао Маркус Лøвдал.

Ево како се то ради

 1. 1

  Подесите рерну на 225 ° Ц.

 2. 2

  Пржите кришке хлеба у грил тави на мешавини 50/50 путера и маслиновог уља док не добију лепу златну боју. Ако желите, кришке се такође могу тостирати у тостеру или тостирати под роштиљем у рерни 2-3 минута.

 3. 3

  Користите елемент роштиља у рерни за печење паприке на следећи начин: Ставите паприке у дугачку тепсију и пржите их док кожа не почне да пухне и добије боју. Окрените га неколико пута да печете са свих страна. Будући да су сви елементи роштиља различите јачине, време ће се мало разликовати од пећи до пећнице док не постигнете горњи резултат. Када се паприка пече на жару, ставите је у пластичну врећицу на отприлике 10 минута, тако да након овога можете лако скинути кожу.

 4. 4

  На једну кришку распоредите добар слој пестоа и у колутиће ставите филете гриловане паприке, цхоризо кобасице и црвеног лука. Лагано запеците цхоризо у шерпи пре него што га ставите. На врх ставите 3-4 издашне кришке Норвегиа® Екстра Веллагрет

 5. 5

  Премажите Дијон сенф доњом страном друге кришке хлеба и ставите је сенфом доле на другу. На врх кришке хлеба ставите 3-4 издашне кришке Норвегиа® Ектра Велл Сторед.

 6. 6

  Пеците у рерни 6 - 7 минута, или док се сир не растопи и постане фин и златан. При сервирању поспите сувим коријандером. По жељи попрскајте и мало уља од тартуфа. Нова!

Оставите Коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here