Кардамом Спиннер

печене лепиње слатко печене

Преде за кардамом

4 77 75

Средње • 90 мин мин
Преде од кардамома или лепиње са зачинима у завојима - драга деца имају много имена. Лепиње од кардамома увек имају добар укус, а такође су веома погодне за замрзавање. Стога имате нешто добро у припреми ако бисте имали изненађујућу посету.

Ево како се то ради

 1. 1

  Овај рецепт за домаће предење од кардамома прави око 16 укусних лепиња.

 2. 2

  Растопите путер у шерпи и додајте млеко. Оставите смешу да се загреје на додир (37 ° Ц). Квасац измрвите у посуди за печење и додајте део течности. Мешајте док се квасац не раствори. Сипајте остатак мешавине млека.

 3. 3

  Додајте сол, шећер, кардамом и јаја. Сипајте већину брашна, али сакријте мало за печење. Обрадите глатко и благо растресито тесто. Тесто топло подесити да нарасте покривено пластиком приближно. 30-40 минута.

 4. 4

  За пуњење промешајте путер, шећер и кардамом. Поделите тесто на два дела и сваки разваљајте у векну, приближно. 20 к 45 цм. Премажите фил. Заролати и исећи на приближно Комади ширине 2 цм.

 5. 5

  Подесите рерну на 250 ° Ц.

 6. 6

  Ставите посуде исеченом површином надоле на плех са пергамент папиром. Подигните приближно 30-40 минута под пластиком. Премажите размућеним јајетом и поспите шећером у праху. Пеците у средини рерне око 7 - 8 минута. Куглице кардамома охладите на решетки.

Савети

За све печење квасца важно је да се користи најмање брашна. Тесто је лакше прилагодити правилној конзистенцији са више брашна ако је превише растресито, него супротно.

Оставите Коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here