Кефирхорн са марципаном

Кефир је одличан за употребу у пецивима, јер даје сочан и добар резултат. Направите рогове од марципана као овде или користите чоколаду или нугат ако желите другачији укус. 

Погледајте још савета за укусно печење овде.

преко 60 мин средње Пуни заслон Састојци Поступак Затворите цео екран

Приступ

  1. Растопите путер у шерпи на лаганој ватри, и прво сипајте млеко, а затим додајте кефир. Дајте смеши мало додатне топлоте ако није топла. 
  2. Скините посуду са плоче и сипајте течност у посуду за печење. Растворите квасац у течности и додајте мед и сол. 
  3. Додајте пшенично брашно у течну смешу и месите заједно док тесто не постане глатко и глатко. За овај посао слободно користите кухињску машину са куком за гњечење. 
  4. Покривено тесто ставите на топло место и оставите да нарасте 1/2 - 1 сат.
  5. Ставите тесто на побрашњену површину, а тесто поделите на два једнака дела. Користите оклагију и сваки део разваљајте у круг пречника приближно. 30 цм. Поделите сваки круг на 8 „комада пице“.
  6. Поделите марципан и ставите комад уз широки крај сваког троугла. Заролајте троугао заједно са широког краја. Савијте савете заједно, да бисте формирали рогове. Ставите рогове на плех са папиром за печење.
  7. Рогови треба да се подигну приближно 30 минута, пре четкања умућеним јајетом и пржења 10-15 минута на 180 ° Ц. Расхладите рогове на решетки. Савети 3 дана

    Здравствене власти препоручују 3 порције млечних производа са малим уделом масти, а овде можете прочитати зашто. Попијте чашу обраног млека на рогове кефира и добићете 1 у 3 дневно. 

Погледајте још савета за укусно печење овде.

Оставите Коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here