Багете од сира

печене кифлице сира

Багете са сиром

2 14 99

Једноставно • 110 мин мин
Ово је рецепт за лагано печени хлеб, који постаје сочан са кесамом у тесту. Сир даје леп укус хлебу. Багете имају одличан укус уз салате, супе, чорбе и тестенине. Овај рецепт чини четири багете.

Ево како се то ради

 1. 1

  Квасац измрвите у посуди за печење и прелијте водом. Мешајте док се квасац не раствори. Додајте сол, мед, кесам и већину брашна.

 2. 2

  Тесто добро израдите заједно, по могућности у машини за домаћинство, све док се не осећа савитљиво и глатко и не лепи се. Оставите да се тесто диже на топлом месту испод пластике приближно 30 минута.

 3. 3

  Подигните тесто на сто за печење и поделите га на четири. Сваки комад разваљајте у багет. Ставите их на папир за печење на плех. Исеците дубоке урезе у багетама, а сваки други комад поставите лево и десно. Подигните багете отприлике. 20 минута.

 4. 4

  Подесите рерну на 225 ° Ц. Поспите сиром багете. Багете пеците на средини рерне приближно. 15-20 минута. цоол на носачу.

Савети

# 1: Багуеттес су погодни за замрзавање. # 2: Слободно додајте мало зачинског биља у тесто # 3: Ако желите укуснији сир, можете користити нарибани Јарлсберг.

Оставите Коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here