Парови у срцима

десертна торта крем торта

Пар у срцима

0 15 44

Једноставно • 20 мин мин
Рецепт за слатко и истинито изрицање љубави у облику прелепог срца на бази шећера испуњеног дивном кремом од клавирске ваниле! Романтичан крај вечере за двоје. Запамтите да је љубав дозвољено славити и у дане који нису заљубљени 14. фебруара...

Ево како се то ради

 1. 1

  Слободно користите шећерну основу за хлеб која је подељена у три слоја. Истисните срца из шећерне погаче помоћу калупа за медењаке у облику срца или их изрежите оштрим ножем. Изаберите величину према сопственим жељама.

 2. 2

  Потопите свако срце ширењем 1 кашике сока или млека преко сваког слоја. Путер 1 - 2 кашике клавирске креме од ваниле. Додајте ново срце, натопите са мало више течности, нанесите нови слој креме од ваниле и ставите срце на врх. Потопите и ово мало.

Гел срце

 1. 3

  Извадите желе из паковања и исеците га на слојеве од приближно 1 цм. Притисните срца исте величине као торта и ставите их на врх сваке торте

Руб креме

 1. 4

  Шлаг и шећер умутите док не добијете пахуљасту крему. Користите распршивач и украсите ивице срчаних колача шлагом. Неке свеже бобице имају добар укус.

Савети

Готов шећерни хлеб (шећерна основа) можете купити у прехрамбеној продавници или га можете направити сами. Овде ћете пронаћи рецепт и поступак.

Оставите Коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here