Павлов венац

павлова каке кремкаке 17. мај

Венац Павлове

5 11 38

Средње • 90 мин80 мин
Овај живописни Павловски венац је заштитни чеп! Пуњено кремом и бобицама, ово ће бити средиште забаве.

Ево како се то ради

 1. 1

  Подесите рерну на 90 ° Ц. Плех за печење обложите папиром за печење. Слободно нацртајте круг, приближно Пречника 23 цм, који можете користити као шаблон.

 2. 2

  Беланца умутите електричном метлицом у мекану пену. Уверите се да је опрема потпуно чиста, јер се у супротном бјелањак неће укочити. Додајте сирће током мућења.

 3. 3

  Помешајте шећер, кукурузни и ванилин шећер и додајте га постепено док тече пенасто. Умутите до сјајне, глатке и чврсте масе.

 4. 4

  Користите лопатицу и на папир за печење распоредите половину безе масе унутар круга тако да добијете округло дно. Остатак беза поделите у четири посуде и сваки део обојите жељеном бојом желеа. Пребаците у вреће за прскање са различитим врховима спреја.

 5. 5

  Попрскајте мале врхове око ивице са све четири боје тако да добијете шарени венац са белом безом у средини. Пећи у рерни отприлике 1,5 сата. Охладите на решетки, пажљиво уклоните папир за печење и ставите на пладањ за сервирање.

  Савети

  Такође можете да одлучите да обојите све безе и попрскате венац са рупама у средини.

 6. 6

  Умутите крему у чврсту крему и поделите јагоде на комаде. Ширите шлаг по средини венца и прелијте бобицама.

Савети

Избор савета за прскање који нуде различите обрасце и облике можете купити у продавницама пекарске опреме или на Интернету. Забавно је са разноврсношћу, а могу се користити и за крему од путера и другу глазуру на колачима и кифлама.

Оставите Коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here