Палачинка торта од дуге

палачинке колач

Дуга-палачинка-торта

0 10 18

Једноставно • 90 мин мин
Без обзира да ли желите да прославите понос или само волите пуно боја, ову дугину палачинку је забавно ставити на сто. Гарантовано ће одмах бити добра атмосфера!

Ево како се то ради

 1. 1

  Растопити путер у шерпи и мало охладити.

 2. 2

  Помијешајте брашно и сол и додајте приближно половина млека. Умутите док не добијете смешу без грудвица.

 3. 3

  Умешајте растопљени путер, затим мало по мало млеко и на крају умешајте јаја док тесто не постане глатко и без грудица. Пре пржења палачинки пустите да тесто набрекне најмање 20 минута. Ово је важно за постизање доброг резултата.

 4. 4

  У седам различитих чинија распоредите четири мале куглице теста и у сваку умешајте мало боје пецива тако да добијете жељене боје.

  Савети

  Да бисте добили јаке боје, морате користити желе боје које се могу купити у продавницама које продају опрему за печење, нпр. Јерниа и Цацас.бр.

 5. 5

  Пеците палачинке. Малу куглу теста распоредите равномерно у малу таву пречника 20 цм. Палачинке пеците на једној страни на средње јакој ватри неколико минута. Окрените палачинку и пеците до краја. Потпуно охладити.

  Савети

  За дугину палачинку су вам потребне три палачинке у свакој боји.

 6. 6

  Направите крем од крем сира тако што ћете крем сир, шлаг, шећер у праху, лимунов сок и лимунову кору у машини за кување претворити у чврсту крему.

 7. 7

  Ставите прву палачинку на пладањ за сервирање и премажите кремом. Затим ставите следећу палачинку и наставите тако док све палачинке не буду на свом месту. Свака боја треба да има по три палачинке у слојевима. Завршите кремом на врху и послужите.

Савети

Забави се! Овде користите боје које волите или волите; дугине боје. Такође можете у потпуности да испустите боје и направите торту од обичних палачинки са крем сиром између слојева.

Оставите Коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here