Сочни и полугрупи кифли са кефиром

печени кифли

Сочни и полугрупи кифли са кефиром

0 14 20

Једноставно • 45 мин20 мин
Блогер за печење и храну БорровМиЕиес дели свој укусни рецепт за кифлице. Половина брашна је грубо печена, муффини зато добро засићују и пружају добру енергију - савршено као спакован ручак на укусном путовању.

Ево како се то ради

 1. 1

  Започните намакањем сушеног парадајза. То се ради тако што се кључа вода и прелије парадајз. Нека се намачу отприлике 30 минута. У међувремену можете направити остатак тијеста.

 2. 2

  Подесите рерну на 200 ° Ц. Пронађите фиоку за кифле и ставите у папирне обрасце. Ако не користите послужавник за кифлице, тијесто морате распоредити у више облика од 12.

 3. 3

  Кефир, јаја и сојино уље ручно умешајте балоном. Пре додавања у смешу кефира и јаја помешајте брашно, груби прашак за пециво, прашак за пециво и сол..

 4. 4

  Истисните воду из парадајза. Исеците парадајз и млади лук на мање комаде пре него што га умешате у смешу заједно са пињолима.

 5. 5

  Тесто распоредите у калупе за муффине помоћу две кашике. На крају поспите по додатним пињолима.

 6. 6

  Пржите отприлике 20 минута на средњем жлебу. цоол на носачу.

Савети

Рецепт омогућава бескрајно разнолико пуњење. Кифлице прилагодите избором пуњења које вам се највише свиђа. У овом рецепту, БорровМиЕиес је одабрао сушени парадајз, сир, млади лук и пињоле.

Оставите Коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here