Застрашујућа добра торта од сира за Ноћ вештица

торта за Ноћ вештица Чизколада од чоколаде

Застрашујућа добра торта од сира за Ноћ вештица

23 108 65

Средње • 30 мин мин
Забавно је моћи позвати на забаву за Ноћ вештица! Овде смо направили уређену добру торту од сира за Ноћ вештица. База је направљена од чоколадних кекса Дотс, а крем сир је кисео и свеж са крем сиром ТИНЕ. Торта подсећа на арх-америчку торту Орео. Не изгледа ли застрашујуће како цури са паучине и паука мока пасуља и кришки сладића?

Ево како се то ради

 1. 1

  За овај рецепт за торту са сиром потребан вам је калуп за торте, пречника 22 цм.

Дно за торту од сира

 1. 2

  Кексе раставите и остружите фил. Ставите суве кексе у процесор хране са сечивом ножа и трчите до финих мрвица. Додајте растопљени путер и умутите док не постане глатко. Бисквитну масу добро утисните у пролећну посуду и добро развуците по ивицама. Ставите у фрижидер док правите крем сир.

Напуните торту од сира

 1. 3

  Желатин потопити у хладну воду приближно. 5 минута. Шлаг чврсто умутите у шлаг. Умутите крем пуњење од кекса заједно са крем сиром и шећером у праху у другој посуди. Мешајте смешу крем сира и крему заједно у добро измешану, пухасту крему.

 2. 4

  Загрејте воду и лимунов сок у малом лонцу. Исцедите воду из желатина и отопите је у врућој лимунској води. Сипајте желатин у крем сир током мућења. Напуните крем сир у калуп и поравнајте га одозго.

Застрашујућа декорација

 1. 5

  Отопите чоколаду у воденом купатилу, могуће са мало креме. Ставите чоколаду у малу врећу за замрзавање. Исеците малу рупу у једном углу и течном чоколадом направите спиралу од средине торте и према вани. Помоћу штапића за јело или оштрог ножа провуците кроз средину чоколаду да направите паучину. Торту ставите у фрижидер да се стегне, по могућности преко ноћи..

 2. 6

  Направите мале паукове од мока пасуља и жица сладића. Пресећи конце до костију. Загрејте савете мало у пламену на свећи и прикачите их на чоколаду.

Савети

Ова торта од сира за Ноћ вештица треба да буде кисела и свежа. Ако више волите мало слађе торте од сира, шлаг можете умутити у крему..

Оставите Коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here