Застрашујућа надгробна торта за Ноћ вештица

торта за Ноћ вештица чоколадна чоколадна торта

Застрашујућа надгробна торта за Ноћ вештица

2 23 31

Средње • 80 мин35 мин
Има ли бољег начина од мистериозне торте у облику надгробног споменика за Ноћ вештица. Ово је заиста добра чоколадна торта прекривена чоколадном глазуром и марципаном.

Ево како се то ради

 1. 1

  Подесите рерну на 180 ° Ц.

 2. 2

  Растопити путер, додати воду и млеко. Умешајте брашно, шећер, соду бикарбону, сол, ванилин шећер, какао у праху и јаја. Добро промешати. Прекријте дугачку тепсију пергамент папиром и сипајте тесто. Торту пеците на средини рерне отприлике 35 минута на 180 ° Ц. Охладите торту.

 3. 3

  Извадите торту из дугачке тепсије и исеците торту у облик на слици. Одрежите углове на једној од кратких страница. Затим одрежите на супротној страни сужавањем облика колача тако да указује на гробни ослонац. Торту пажљиво ставите на одговарајући пладањ.

Чоколадна глазура

 1. 4

  Растопити путер за слаг и умешати какао и ванилин шећер, мало охладити. Умешајте крем сир и ставите смешу да се охлади тако да се смеша мало стабилизује. Подлогу за торту прелијте чоколадном глазуром.

Поклопац од марципана

 1. 5

  Разваљајте пасту од црног марципана / фонданта / шећера тако да покрива целу торту. Ставите га на подлогу за торту и добро исцедите. Обрежите дуж ивице. Разваљајте бели марципан / фондант / шећерну пасту и исеците слова РИП или друга.

Савети

Слободно украсите торту нечим екстра застрашујућим. На пример, пузање паук кекса.

Оставите Коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here