Смартиесцоокиес

колачићи печени

Смартиесцоокиес

20 105 101

Једноставно • 25 мин мин
Колачићи су колачићи или кекси који се обично пеку хрскави или довољно дуго да су и даље мало мекани. Можете да правите колачиће у свим сортама и са различитим врстама шећера, зачинима, чоколадом, маслацем, орасима или сувим воћем. Ево рецепта за колачиће са мусковадо шећером и шареним паметњаковићима.

Ево како се то ради

  1. 1

    Једна порција даје приближно 14 колачића. Загрејте рерну на 180 ° Ц.

  2. 2

    Мешајте путер и шећер собне температуре док не постане пухаста крема. Додајте сируп. Умешајте половину брашна помешаног са прашком за пециво. Памет помешајте са остатком брашна и умешајте га у тесто прстима. Поделите тесто на 14 делова.

  3. 3

    Поставите их на добро растојање на плех обложен папиром за печење. Не гурајте их доле, већ их пустите да се прошире. Пеците док благо не порумене на ивицама, приближно. 12 минута цоол на носачу.

Савети

Мусцовадо шећер је нерафинисани шећер од трске и карактерише га чињеница да има мање кристала шећера од традиционалног шећера од трске (демерара шећер). Будући да је нерафинисан, мусцовадо шећер садржи више сирупа и самим тим има више влаге од демерара шећера. Обе врсте шећера потичу са Маурицијуса у Индијском океану.

Оставите Коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here