Кнедла са супом

азијска месна вечера

Кнедла од супе

4 8 36

Средње • 120 мин мин
Ксиан лонг бао, кнедла од супе или кнедла од супе на норвешком језику је много лакше направити него што мислите. Проведите мало времена на напајању и имаћете добро полазиште за краља димних јела.

Ево како се то ради

 1. 1

  Ставите брашно у посуду и прелијте кључалом водом, добро измешајте кутлачом и ставите тесто на сто за печење брашна.

  Савети

  Иако је забавно правити тесто за кнедле од нуле, готово спремљено ваљано тесто можете купити у азијским продавницама или другим добро опскрбљеним супермаркетима..

 2. 2

  Умешајте довољно брашна да тесто постане чврсто и савитљиво. Тесто обликујте у посуду и ставите у затворену пластичну врећу. Оставите да се одмара на клупи приближно 1 сат.

 3. 3

  Тесто разваљајте у кобасицу и поделите на 20 равномерно делова. Разваљајте сваки предмет на столу за печење брашна у танке пахуљице од приближно 8 цм у пречнику. Пахуљице теста могу бити мало тање на ивицама, тада ће кнедле бити лакше преклопити на врху. Поспите брашно између љуспица и покријте пластиком.

 4. 4

  Грубо насјецкајте чили, бели лук и ђумбир, па ножем трчите са сосом од острига у процесору хране да бисте згњечили.

 5. 5

  Свињско тесто помешајте са сољу и месите док се течност не веже и тесто постане лепљиво. Додајте пире од белог лука и ђумбира, чили у праху и ситно сецкани млади лук и добро измешајте. Грубо насјецкајте круту силу и окрените наопако.

  Савети

  Снагу такође можете поделити на коцкице и једну ставити у средину надјева од меса за концентрисанији доживљај. Снага ће се истопити и постати течна када се чинија попари, тако да у кнедлу уђе супа.

 6. 6

  Ставите кашику фила на сваки лист и чврсто преклопите на врху. Слободно користите мало воде на ивици, тако да се крајеви залепе и чинија буде тесна.

 7. 7

  Кнедле кухајте на пари у парном котлу или на пари за бамбус. 6 минута Послужите одмах. Имајте на уму да струја може бити врућа, зато пажљиво пробушите кнедлу, исисајте енергију и поједите остатак. Нам!

Оставите Коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here