Летњи роштиљ са сиром

роштиљ сендвич ручак

Летњи сир са роштиљем

0 1 12

Једноставно • 20 мин мин
Сендвичи са сиром са кобасицом, сенфом и Норвегијом® на роштиљу су супер једноставна и одлична летња храна.

Ево како се то ради

 1. 1

  Узмите добру, грубу кобасицу и поделите је на пола по дужини, без пресецања до краја, тако да можете кобасицу преклопити попут лептира. Ставите га на роштиљ. Тајна роштиљања кобасица, а посебно сирових кобасица, није у стресу. Дуго пеците кобасицу на лаганој до умереној ватри, тако да добијете лепу роштиљ кору, а месо скувано и вруће.

 2. 2

  Исеците добар комад багете, дужина би требала бити мало краћа од кобасице коју имате на роштиљу. Затим поделите багет по дужини на пола, али на исти начин као код кобасице, немојте пререзати, већ је преклопите попут лептира.

 3. 3

  Пеците багет са обе стране. На врх можете ставити нешто тешко (нпр. Поклопац лонца) да остане раван. Пажљиво пазите и скините је кад обе стране добију лепе ознаке решетке.

 4. 4

  Подмажите унутрашњост хлеба јаком сенфом (више волим Дијон за дашак). Додајте кобасицу и обилно поспите ренданим Норвегијом®. „Преклопите“ све заједно и поставите славу на врх слоја алуминијумске фолије на решетки. Ставите поклопац на роштиљ и пустите да топлота делује неколико минута док се сир не отопи. Окрените густу салвету или кухињску крпу. Сервер!

Савети

Варирајте са различитим кобасицама, по могућности са чилијем или сиром. Грубе јагњеће кобасице такође добро иду.

Оставите Коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here