Три живописна смутија са Биолом® "

хладно пиће смоотхие напитак

Три живописна смутија са Биолом®

0 41 81

Једноставно • 10 мин мин
Ево гомиле укусних смоотхиеја који се могу користити за доручак - размислите за диван почетак дана! - или као освежавајућу малу грицкалицу, или можда укусно вече? Биола® чини основу и даје врло лепу и прозрачну конзистенцију - а не најмање добар и свеж укус.

Ево како се то ради

 1. 1

  Оперите штапиће јабуке и целера, и исеците на комаде. Исперите спанаћ и пустите да вода исцури.

 2. 2

  Сипајте Биолу® у блендер. Додајте спанаћ и комаде штапића јабуке и целера. Свеж ђумбир нарибајте на ренде и додајте у блендер.

 3. 3

  Ставите поклопац на блендер. Пустите машину да ради све док се све не помеша и добијете жељену конзистенцију. Налијте у чаше и уживајте у свеже направљеном смутију.

Глатки доручак - Смоотхие Ред Биола®

 1. 4

  Сипајте Биолу® у блендер. Додајте банану, смрзнуте јагоде и овсену кашу. Ако користите свеже бобице, можете додати мало коцкица леда.

 2. 5

  Пустите смешу док се све не помеша и добијете жељену конзистенцију. Сипајте у чаше и уживајте у свеже направљеном смоотхие-у са посипом цимета.

Двоструки смоотхие - 1. део: Смоотхие од црне рибизле

 1. 6

  Сипајте Биолу® у блендер. Додајте дубоко смрзнуто шумско воће и цимет. Ако немате смрзнутих бобица / воћа, додајте коцкице леда. Пустите смешу око 40 секунди, или док се све не помеша и буде лепе конзистенције. Сипајте смоотхие у бокал и очистите блендер пре него што направите тропски смоотхие.

Двоструки смоотхие - 2. део: Тропски смоотхие

 1. 7

  Сипајте Биолу® у блендер. Додајте банану и смрзнуто воће. Пустите смешу да ради приближно 40 секунди, или док се све не помеша и не буде лепо конзистентно.

 2. 8

  Поделите два смутија у чаше за сервирање. Пажљиво прелијте други смоотхие преко првог. Слободно користите кашику.

Савети

Такође можете да користите ручни миксер или процесор хране ако немате блендер.

Оставите Коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here