Сендвич са три спрата

сендвич за ручак сир

Трипле Децкер Сендвич

0 14 15

Једноставно • 15 мин мин
Зашто градити сендвиче са сиром даље од оних који могу да се граде у висини? Са сендвичем Трипле Децкер можете направити мали оброк између три слоја хлеба, а и он иде брзо!

Ево како се то ради

  1. 1

    Подесите рерну на 180 ° Ц и укључите елемент роштиља.

  2. 2

    Протресите кришке хлеба са обе стране. Затим подмажите све три кришке млечним маслацем с једне стране. На једну кришку ставите 4-5 кришки Норвегије® и ставите у рерну, приближно 20 цм испод елемента роштиља. Сир би требало да се загреје и само почне да се топи. На кришки која треба да буде при дну имате слој мајонезе, мало салате, кришке парадајза и кришке пилећих или пурећих прса.

  3. 3

    Извадите кришку топлог сира из рерне и ставите је на врх доње кришке, пре него што прелијте последњу кришку. Приложите цео сендвич заједно са 4 дрвена ражња, по 1 са сваке стране (мислите на четири ока на коцки) Оштрим ножем за хлеб поделите на 4 троугла и послужите, по могућности са мало грубог чипса.

Савети

Сир и слаткиши се добро слажу, јер се укуси истичу. На оваквом сендвичу можете да нанесете слој манго чатнија (нпр. Брансонс Пицкле или Пиццалилли, оба доступна у бољим продавницама) како бисте створили тај мали додатан ударац..

Оставите Коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here