Сендвич са сиром од туне

сендвич за ручак сир

Сендвич са сиром од туне

0 4 6

Једноставно • 15 мин мин
Сендвич са туњевином од топљеног сира јело је које се служи у свим америчким ресторанима, где типични кувар живи по мантри: приступачно, укусно и велико!

Ево како се то ради

 1. 1

  Укључите елемент роштиља у рерни и пустите да се охлади и загреје.

 2. 2

  Отворите кутију са туњевином и процедите воду. Ставите туњевину у посуду и пажљиво је окрећите са свим састојцима, осим хлеба, чилија и сира. Желите да комади туњевине буду велики и фини, зато немојте превише мешати.

Сендвич са сиром

 1. 3

  Протресите кришке хлеба са обе стране.

 2. 4

  Смешу туњевине ставите на препечене кришке хлеба и уверите се да је сав хлеб добро покривен, тако да смеша не загори испод роштиља. Ставите кришке сира и поспите танким кришкама црвеног чилија ако желите мало зачепљење носа.

 3. 5

  Ставите сендвич са сиром на плех и ставите га високо у рерну, приближно. 4 цм испод роштиља. Пазљиво пазите (брзо иде) и извадите кад сир поприми златно смеђу боју.

Савети

Не режите штапиће целера на претанке комаде, јер тада нећете добити добру круну. Ако вам се не свиђају „жице“ у штапићима целера, можете да користите гулилицу за кромпир и уклоните их са неколико брзих слојева пре него што их исечете на кришке..

Оставите Коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here