Ванилла Фреаксхаке

пити хладно пиће милксхаке

Ванилија наказ

3 5 22

Једноставно • 30 мин
Хоће ли бити копач од овога? Фреаксхаке је милксхаке преливен свим врстама доброта. Овде смо изабрали да направимо вафле од ваниле како би се слагале са добрим укусом ваниле у млечном шејку.

Ево како се то ради

Прво направите вафле

 1. 1

  Добро умутите јаја и шећер. Умешајте култивисано млеко и лименку млека од ваниле. Помијешајте млеко, прашак за пециво и соду бикарбону и умешајте у смешу без грудица. Нека набрекне 15 минута.

 2. 2

  Растопити путер и умешати у тесто. Испеците вафле у врућем гвожђу за вафле. цоол на носачу.

Фреаксхаке

 1. 3

  Чаше за сервирање ставите у замрзивач, док у воденом купатилу топите белу чоколаду. Сипајте чоколаду дуж ивице хладних чаша тако да добијете ивицу около. Може мало склизнути низ стакло. Поспите посипом за торте и оставите да се стегне.

 2. 4

  Шлаг умутите у чврст шлаг. Пустите Тинемилк ванилу и сладолед од ваниле у блендеру док не постане густи млечни шејк. Додајте још леда ако желите гушћи шејк.

 3. 5

  Сипајте млечни шејк у тегле. На врх ставите крему и украсите срцем од вафла, макаронима, посипом за торте и мало карамел соса.

Савети

Овим рецептом добићете пуно додатних вафла, па само уживајте. Наравно, можете и да направите вафле. Са Тинемелк ванилијом добијају фантастичан укус.

Оставите Коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here