Водени колач са чоколадном кремом

десертни колачићи печени

Водени колачи са чоколадном кремом

4 23 65

Средње • 35 мин мин
Тацне за воду су добре. Једноставно. Овде ћете добити рецепт за прозрачну варијанту која даје око 24 примамљива колачића и која је испуњена укусном чоколадном кремом. Тајна зрачења поточарке је снажно мешање између сваког јаја које додате. Лако.

Ево како се то ради

 1. 1

  Ставите рерну на 225 ° Ц и пронађите плех за печење прекривен папиром за печење.

 2. 2

  Прокувајте воду и путер. Додајте брашно и мешајте док тесто не пусти посуду. Охладите мало.

 3. 3

  Затим умешајте једно по једно јаје. Важно је да између сваког јаја добро промешате како би водени колачи били прозрачни. Затим ставите тесто у врећу за прскање (могуће је исећи рупу у углу обичне вреће за хлеб) и прскајте тесто око. 24 врха на подмазаном плеху. Тесто са две кашике можете ставити и на папир за печење.

 4. 4

  Пеците водене колаче у средини рерне око 25 - 30 минута. Колачићи би требали бити златни, високи и лагани. БЕЛЕШКА! Важно је да врата пећнице не отварате ни у једном тренутку према крају времена печења.

 5. 5

  Охладите водене колаче на решетки. Поделите их на пола (слободно режите маказама). Напуните тацне воде шлагом од шлага непосредно пре служења.

Савети

Уместо чоколадне креме, можете, на пример, водену торту напунити "обичном " кремом, кремом од ваниле или шлагом од ваниле.

Оставите Коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here