Велшки зец

сендвич за ручак сир

Велшки зец

2 2 5

Једноставно • 15 мин мин
Име "велшки зец" потиче из Британије из 18. века. Била су то тешка времена и људи су морали бити инвентивни у свом прехрамбеном путу. Тада је најјефтиније месо било зечје месо, али сиромашни Велшанин није могао једном приуштити зечје месо и морао се задовољити сиром. Срећом за Велшане могли би да направе врло добре сиреве, а ово једноставно јело показује како небеско укусна храна може да окуси, а да кошуља не кошта!

Ево како се то ради

 1. 1

  Подесите рерну на 200 ° Ц и укључите елемент роштиља.

 2. 2

  Прво што треба да урадите је да помешате сир, јаја, со и бибер, сенф и 3 кашике тамног пива. (Овде можете узети оно што имате при руци; Баиер, ИПА, Портер, Стоут. (Остатак флаше је савршен као пиће уз храну.) Слободно имате на врху фино исецкани свежи рузмарин (напомена: без стабљика) ), али уопште није обавезно Све измешати у глатку и фину смешу.

 3. 3

  Препеците две дебеле кришке једнодневног хлеба са обе стране и распоредите смешу на кришке у одговарајуће дебелом слоју (приближно 6 мм). Уверите се да је сав хлеб добро покривен. Ставите кришке смешом нагоре, приближно 10 цм испод роштиља и обратите велику пажњу.

 4. 4

  Када смеша порумени и почне да пухне, извадите је, поделите на пола и ставите на тањир. Оставите да се охлади неколико минута како не бисте пецкали непце. Нова!

Савети

На свету постоји пуно узбудљивих сенфа. Добра горушица може подићи ону из досадне у чисто луксузну. Француска сенфица из Дијона је елегантна и релативно јака. Енглеска горушица је дефинитивно најјача и може вам одушевити у већим дозама. Немачка горушица има много снага, а кисела је, сложена и добро цепа.

Оставите Коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here